Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За убава недела изгледајте добра драма со комични елементи!

Една жена се враќа во своето родно место по многу години за да се грижи за својата болна мајка, но и за да најде одговори и да се одмазди за една трагедија која се случила одамна, но која оставила длабоки траги…

Филмот е во режија на Џослин Мурхаус, а главните улоги ги толкуваат Кејт Винслет, Џуди Дејвис и Лијам Хемсворт. Филмот е сниман според истоимената книга на Росали Хем.

Поврзани статии

Back to top button