Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Избравме една драма со позната екипа на актери која ќе ве воодушеви.

Еден маж сака да стане писател, но безуспешно. Се додека еден не најде еден стар ракопис кој ќе го објави како своја книга. Освен цената на славата, можеби ќе треба да ја плати и цената на кражбата…

Филмот е режиран од Брајан Клагмен и Ли Стринтел кои воедно се и сценаристи. Главните улоги ги толкуваат Бредли Купер, Зое Салдана, Џереми Ајронс, Денис Квад и Оливија Валјд.

Поврзани статии

Back to top button