Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Убавиот ден не смее да помине без убав филм. Убав филм на сите ни треба!

Филмот кој го одбравме за денес е пред сè инспиративен! Филмот Joy (2015) е американска биографска драма со комични елементи која ќе ви покаже дека во најтешките моменти од животот мора да бидете најсилни затоа што и немате друга опција.

Ќе ви покаже дека треба да имате само добра и оригинална идеја за да го освоите светот. Режијата и сценариот се на Дејвид О’ Расел, а главните улоги ги толкуваат Џенифер Лоренс, Роберто Де Ниро и Бредли Купер.

Поврзани статии

Back to top button