Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Денешниот предлог филм е романтична драма со комични елементи.

Продуцентката на една утринска телевизиска програма се обидува да донесе популарен водител како би ја подобрила гледаноста. Додека се обидува да го убеди стариот волк, заборава на својот приватен живот. Откако ќе го убеди,
сфаќа дека стресот си ја наплатил цената. Сега, таа се обидува да ја спаси нејзината врска, шоуто и нејзиното работно место.

Филмот “Morning Glory“ е режиран од Роџер Мајкл, а главните улоги ги толкуваат Рејчел Меккадамс, Харисон Форд и Дакан Китон.

Поврзани статии

Back to top button