Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Одбравме комедија која максимално ќе ви го разубави денот!

Двајца пријатели се маскираат во полицајци. Но, по игра на случајноста, другите ќе ги доживает како вистински и тие ќе мора да се фатат за работа. А, да се биде полицаец и не е баш едноставно!

Филмот е во режија на Лук Гринфилд, а главните улоги ги толкуваат Џејк Џонсон и Дејмон Вејенс.

Поврзани статии

Back to top button