Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Избравме една интересна драма со многу мистични и авантуристички елементи.

Главните улоги во овој филм ги толкуваат Том Хенкс, Сандра Булок и Томас Хорн. Филмот ја следи приказната за едно деветгодишно дете кое ја обожава науката и после смртта на неговиот татко во терористичките напади на кулите близначки во 2001 година, пронаоѓа мистериозен клуч од неговиот татко и започнува потрага за да открие која врата би се отклучила токму со тој клуч.

Поврзани статии

Back to top button