Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Одбравме прекрасна драма која можеби ќе ви ги насолзи очите, па хартиените марамици нека ви бидат во близина.

Едно малечко девојче кое живее со својот чичко добива можност да оди во школо за надарени деца за да го развива нејзиниот неверојатен талент за математика. Но, нејзиниот старател смета дека тоа е премногу…

Филмот е во режија на Марк Веб, а главните улоги ги толкуваат Крис Еванс и Меккена Грејс.

Поврзани статии

Back to top button