Убави книги и филмови

Филм за убав ден {12.08}

Изгледајте го овој одличен филм чие сценарио е базирано на вистинска приказна.

Приказната е за неколкуте економисти кои предвреме го воочиле „кредитниот меур“ што во 2008-та година ја започна економската криза поради која мноштво луѓе останаа на улица и ги изгубија своите работи, обложувајќи се на неа и правејќи пари од истата.

Филмот е во режија на Адам Меккеј , а главните улоги ги толкуваат Бред Пит, Кристијан Бејл, Стив Карел и Рајан Гослинг.

Поврзани статии

Back to top button