Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За денеска одбравме интересен трилер кој ќе ви го покачи адреналинот…

Овој филм е режиран од Адам Вингард, а главната улога ја толкува Ден Стивенс.

Филмот “The Guest“ ја следи приказната за еден војник кој ќе отиде во посета на едно семејство и ќе биде добредојден таму откако ќе им раскаже дека се познавал добро со нивниот син, кој исто така бил војник. Тој ќе стане гостин во семејството Питерсон, но, набрзо ќе започнат да се случуваат многу мистериозни рабооти…

 

Поврзани статии

Back to top button