Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Избравме една нова романтична драма која ќе ве одведе на волшебна прошетка низ најубавите предели на Франција.

Една жена тргнува на пат со Париз заедно со бизнис соработник на нејзиниот секогаш зафатен сопруг. Патувањето што требаше да трае седум часа се претвора во дводневна авантура на нејзиниот живот, но и ја става пред голем предизвик. Ја тера да се запраша дали е на вистинското место со вистинскиот човек…

Филмот е во режија на Елеонор Копола, а главните улоги ги толкуваат Дајан Лејн, Арно Виард и Алек Болдвин.

Поврзани статии

Back to top button