Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Понеделнички, сакаме да ве разнежниме. Избравме романтична драма која ќе ве освои. Што се случува кога двајца млади луѓе ќе се вљубат искрено, а нивните родители се противат на таа врска? Кој е во право, оној кој гледа низ призмата на емоциите, или оној кој гледа низ призмата на животното искуство? Дали да се слуша разумот или срцето?

Филмот “Endless Love“ е режиран од Шана Фест, а главните улоги ги толкуваат Габриела Вајлд, Алекс Петифајер и Брус Гринвуд.

Поврзани статии

Back to top button