Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Изгледајте добра драма со комични елементи.

Режисер на овој филм е Дејвид Гордон Грин, а главните улоги ги толкуваат Сандра Булок и Били Боб Торнтон.

Еден политичар од Боливија очајно сака да стане претседател и ангажира американски експерти. Една жена владее со светот на политика водејќи важна кампања. А, ситуацијата е толку многу тензична.
Филмот е инспириран од вистински настани кои се случиле во Боливија во 2002 година.

Поврзани статии

Back to top button