Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За денеска одбравме еден криминалистички филм со комични елементи кои ќе ве насмеат до солзи.

Еден приватен детектив и еден чуден човек кој тепа луѓе за пари ги здружуваат силите за да ја пронајдат Амелија. Набрзо, сфаќаат дека многу луѓе ја бараат Амелија. Освен по Амелија, тие треба да трагаат и по нешто друго…

Филмот е во режија на шејн Блек, а главните улоги ги толкуваат Расел кроу и Рајан Гослинг.

Поврзани статии

Back to top button