Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За денеска одбравме една драма која можеби ќе ви ги насолзи очите, но ќе ви открие и многу вистини за љубовта меѓу татковците и синовите.

Предлог филмот за денес е во режија на Ендрју Левитас, а главните улоги ги толкуваат Герет Хенланд и Ричард Џенкинс.

Еден син се соочува со страшната одлука на својот татко. Ова е филм за живеењето и умирањето, за насмевките и солзите, за болестите и здравјето, за среќата и несреќата…

Поврзани статии

Back to top button