Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Предлог филм за денес е една одлична комедија.

Една 28-годишна девојка ќе биде запросена од нејзиното момче и сето тоа ќе и делува чудно и ново за неа. Му кажува дека ќе оди на семинар, но, таа всушност се забавува со една тинејџерка која живее со нејзиниот згоден татко.

Филмот е режиран од Андреа Сигел, а главните улоги ги толкуваат Кира Најтли, Клое Греј Морец и Сем Роквел.

Поврзани статии

Back to top button