Убави книги и филмови

Филм за убав ден

За опуштена неделна вечер избравме една интересна комедија…

Вил и Џилијан, двајца млади кои се врска сфаќаат дека после дипломирањето, животот е тежок. Тие се борат да најдат работа која ќе ги исполнува, но и ќе е добро платена. Дали е возможно да ја имате работата од соништата, а притоа да немате финансиски проблеми?

Филмот е во режија на Дилан Кид, а главните улоги ги толкуваат Мајлс Телер и Ана Кендрик.

Поврзани статии

Back to top button