Убави книги и филмови

Филм за убав ден

Се грижиме за вашето добро расположение!

Изгледајте го филмот кој ќе ви измами многу насмевки и уште еднаш ќе ви потврди дека Џенифер Анистон е одлична во уште една комедија. Освен неа, главна улога во филмот на Дејвид Веин толкува и Пол Рудо.

Филмот ја следи приказната на еден пар кои ќе живает во една чудна заедница каде важат посебни непишани правила кои за многумина се несфатливи.

Поврзани статии

Back to top button