ДомУбави совети

Уникатни и креативни идеи за уредување на вашите кујни!

На сликите ќе видите кујни од кои може да извлечете безконечен број идеи од кои можете да креирате и создадете совршена кујна. Кујната е место каде семејството се собира и се поминува одредено време од денот, секој ден. Уредете го овој простор така што воедно ќе биде и функционален и практичен а истовремено ќе изгледа величенсвено. Слободно можете да користите повеќе бои, со тоа ќе направите просторот да биде разигран и да не стане здодевен. Додадете стари работи, како столици и маси и токму така ќе му дадете посебен и пријатен шмек на целиот простор.

Поврзани статии

Back to top button