МодаУбави совети

Трендот кој на многумина нема да им се допадне ќе завладее оваа сезона!

Материјалот што беше составен дел од грамофонските плочи сега е главниот тренд за оваа сезона. Станува збор за винил. Тој влезе во светот на модата преку чевлите, а потоа се префрли во облеката и понуди освежувачки изглед на класичните парчиња од кожа. Овој тренд стана апсолутно ин што неизбежно ќе се носи оваа сезона. 

Судејќи според полиците во повеќето бутици и трговски центри, винилот го освојува пазарот оваа сезона, и неизбежно ги привлекува сите погледи!

Поврзани статии

Back to top button