ДомУбави совети

Столчиња во разни бои и форми за трпезариската маса се вистински погодок!

Некогаш трпезариската маса со столчиња во различни бои или форми била одраз на сиромаштијата и безначајноста. Но, времињата се менуваат, и со нив и трендовите во ентериерот. Оригиналноста и желбата за “нешто друго” доведоа до овој стил, кој може да се сведе на еклектичен. Ако не знаете како да си го олесните уредувањето на вашиот дом, обидете се да го направите да изгледа пријатно и удобно, и само водете се по трендот – комбинирајте различни столици во трпезаријата.

Поврзани статии

Back to top button