ЖивотУбави совети

Соврешни тетоважи за вљубениците во архитектурата

За некои тетоважите се тренд, за други општествен или статусен симбол, а за оние вистинските вљубеници во оваа уметност, секоја тетоважа раскажува приказна.

Ги одбравме најубавите тетоважи кои се инспирирани од архитектонските чуда ширум светот.

Па, ако наскоро планирате тетоважа можеби ќе ја најдете вистинската во следниве фотографии.

Поврзани статии

Back to top button