Убави вести

Сите на концерт во четврток!

Во четврток на 26.10.2017 во Музеј на Град Скопје од 20h ќе се одржи концерт:

Момчило Куфојанакис – виолина

Весна Ангелова Христов – пиано

Програма: J.S. Bach, A. Corelli, C. Debussy, H. Wieniavski

За љубителите на класичната музика ова е интересна информација за рецитал кој не смее да биде пропуштен!

Влезот е бесплатен!

Поврзани статии

Back to top button