МодаУбави совети

Светот полуде по нејзините креации!

Таа сака сè што е невообичаено и впечатливо, на неа сè мора да биде различно, бидејќи таа така се чувствува најдобро, и токму тоа и го нуди на своите клиенти – облека што не е облечена и видена претходно. Инга Арас, Хрватка, која пред неколку години се преселила во Шибеник од Сплит за љубов, е професорка кој ја преместила својата креативност надвор од границите на еден час уметност и се манифестираал во дизајнот на препознатливи модни парчиња.

Инспирацијата ја бара во секојдневните случувања, а ние во неа. Заследете ја на Инстаграм и комбинирајте мудро и смело и Вие!

https://www.instagram.com/p/BYIPvdhn2uJ/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BYDeDOzHeNx/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BXxUgB3nga0/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BXhzmBunhzB/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BW7T-DEnnx-/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BW2L99onX0q/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BVrQ0w-H8YX/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BS2_RfkDIEA/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BSBraZVjFpC/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BQp7_w5DsOw/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BQafjoPB71G/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BPkq340h-xV/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BN61yjghEZV/?taken-by=ingic82

https://www.instagram.com/p/BNR3rYfhCyk/?taken-by=ingic82

Поврзани статии

Back to top button