ЖивотУбави совети

Свадбени торти инспирирани од есента

Доколку вашата свадба е закажана за оваа есен, имаме супер идеја.

Свадбената торта не мора да биде бела, украсена со панделки или бисери. Нарачајте свадбена торта инспирирана од боите на есента. Нека биде во крем нијанси, одберете ја портокаловата и жолтата боја, играјте си со зелените и кафеавите нијанси.

Украсете ја тортата со цветови кои цветаат во есен, шишарки, гранчиеа, листови кои ја промениле бојата од зелена во жолта. Наместо класично бело постелје за торта, поставете ја на трупци од дрва…

Идеите ги има многу, ние ги селектиравме најдобрите и најоригиналните!

https://www.instagram.com/p/BZsB8-8jijo/?tagged=autumnweddingcake

https://www.instagram.com/p/BY4CpAhhOdy/?tagged=autumnweddingcake

https://www.instagram.com/p/BMdUQEug3pz/?tagged=autumnweddingcake

https://www.instagram.com/p/BYnEbWkgMls/?tagged=autumnweddingcake

https://www.instagram.com/p/BY4CcLDh_zC/?tagged=autumnweddingcake

https://www.instagram.com/p/BY4Cx0oBlru/?tagged=autumnweddingcake

https://www.instagram.com/p/BZiXtRZHwuW/?tagged=autumnweddingcake

https://www.instagram.com/p/BZq7FKxncNt/?tagged=autumnweddingcake

https://www.instagram.com/p/BZtz88UFL95/?tagged=autumnweddingcake

https://www.instagram.com/p/84DFotPKpQ/?tagged=autumnweddingcake

https://www.instagram.com/p/BZttp16gk-2/?tagged=autumnweddingcake

https://www.instagram.com/p/BZsGPvvhxn6/?tagged=autumnweddingcake

Поврзани статии

Back to top button