ЖивотУбави совети

Сакате совршено исцртани нокти?

Сведоци сме дека поголемиот дел од женската популација постојано врши надградба на ноктите на дланките, наливни, со типсови или гел лак на своите нокти. За да не лутате и да се двоумите кој може да ви создаде совршенство на вашите нокти ние ја подготвивме статијава. На Инстаграм https://www.instagram.com/natalynails_makeup/  или на Фејсбук https://www.facebook.com/nataly.nails.7923?pnref=friends.search

Закажете го својот термин на време, обратете се во инбокс на Фејсбук или Инстаграм!

https://www.instagram.com/p/BXX05rnldlT/?taken-by=natalynails_makeup

https://www.instagram.com/p/BeYLb_dHTf7/?taken-by=natalynails_makeup

https://www.instagram.com/p/BdVJCntn7fC/?taken-by=natalynails_makeup

 

https://www.instagram.com/p/BdQtAL5H5LL/?taken-by=natalynails_makeup

https://www.instagram.com/p/BVwegPSFHDd/?taken-by=natalynails_makeup

https://www.instagram.com/p/BcHcIYQHvUv/?taken-by=natalynails_makeup

 

https://www.instagram.com/p/BazB7pmnMIx/?taken-by=natalynails_makeup

https://www.instagram.com/p/BYtNs8KHEAc/?taken-by=natalynails_makeup

https://www.instagram.com/p/BWF208JFx98/?taken-by=natalynails_makeup

 

https://www.instagram.com/p/BVwcDRFFUA_/?taken-by=natalynails_makeup

https://www.instagram.com/p/BVwazuqFEDz/?taken-by=natalynails_makeup

Поврзани статии

Back to top button