ЖивотУбави совети

Сакате вашата љубов да трае?

Овие начини на прикажување на љубов и блискост се вистински показатели за длабочините на вашата врска и моќта на вашата љубов.Вие не треба да ги заобиколите овие правила ако сакате вашата љубов да трае вечно!

Легнувајте си заедно. Вие не треба да имате секс, туку да легнете во исто време. Гушкањето и мазењето пред спиење дополнително ќе ве поврзуваат и ќе ја зајакнуваат вашата интимност. Посветете се на заеднички интереси. Добро е тој да сака спорт, а ти да одиш на театар, но за да преживее врската на долг пат, клучно е да откриете нешто што можете да правите заедно и каде и двајцата ќе уживате во тоа. Ако немате ништо, пронајдете нешто што само ве исполнува. Држете се за раце. Овој начини на прикажување на љубов и блискост е вистински показатели за длабочините на вашата врска и моќта на вашата љубов. Фокусирајте се на позитивните работи од секојдневието аместо на негативните. Немојте да заборавите да се гушкате. Гушкањето е многу поважно од сексуалниот однос, верувајте. кажувајте си Те сакам , Добро утро и Добра ноќ секој ден. Комуницирајте во текот на денот, споделувајте си кој со каков пробме се соочува, кој каква радост доживува. Гордо шетајте заедно, секогаш и секаде.

Поврзани статии

Back to top button