Рецепт за убав денУбави луѓе

Рецепт за убав ден на Олгица Стојмирович

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува Олгица Стојмирович! 

Убавиот ден за мене започнува со рано будење со бакнеж од саканиот. Задолжителен утрински ритуал: 2 чаши вода, 10-15 минути физичка активност, голем филџан кафе, кој го пијам во тишина правејќи план за работниот ден, и квалитетен доручек. Остатокот од денот го поминувам на работа, со мојот тим од прекрасни луѓе, кои секогаш знаат да ми го направат денот уште поубав. Прегратка од саканиот и чаша вино за крај на убавиот ден.

Поврзани статии

Back to top button