Рецепт за убав денУбави луѓе

Рецепт за убав ден на Марија Здравеска

Таа е фитнес инструкторка и Мис бикини за 2016 и 2017 година. Денеска, го споделува нејзиниот рецепт за убав ден.

Мојот рецепт за убав ден се состои од неколку важни состојки: грижата за правилниот развој и воспитување на мојата ќерка, кардио вежби за добро утро, протеинска исхрана и суплементи и кафе по моја мерка. Денот не смее да помине без добра музика, силни тренинзи и дружбите со пријателите.

фото: Зоран Филиповиќ

Поврзани статии

Back to top button