Рецепт за убав денУбави луѓе

Рецепт за убав ден на Зои Блаж

Девојката со убав глас, Зорица Блажева денеска го споделува својот рецепт за убав ден со вас! 

Мојот рецепт за убав ден е кога ги правам луѓето среќни и насмеани, кога сум со луѓето кои ги сакам највеќе на свет, кога пеам со моето куче Лара, кога се будам со мојата љубов Тадеј, кога ќе ги изненадам моите најблиски! Обично секој ден гледам да ми е ваков и навистина е преубаво чувството кога шириш позитивна енергија и кога сакаш да расположиш или да помогнеш на некој. Секогаш велам дека и на лошото треба да гледаме добро!

Поврзани статии

Back to top button