Рецепт за убав денУбави луѓе

Рецепт за убав ден на Елена Петреска Толевска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува девојката со прекрасен глас Елена Петреска!

Секој ден откако ќе станам се заблагодарувам на Бог што е со мене и моето семејство, што не чува, и му се заблагодарувам за се што имам. Секогаш кога имам време седнувам и пишувам благодарници. Кога ќе почнеме да запишуваме стануваме свесни за се што не опкружува и колку малку е потребно за да бидеме среќни и задоволни. Тоа е мојот рецепт. Колку повеќе го употребувате, толку повеќе насмевки ќе имате, и на убави дела ќе сведочите!

 

Поврзани статии

Back to top button