ДомУбави совети

Развеселете го домот! Направи сам: пом пом стазичка

Овие теписи и стазички се направени од разнобојни топчиња ќе ве натераат сите да се чувствувате како деца. Ќе ви ја вратат насмевката, со сигурност!

Овие изработки се создаваат само со трпение, труд и љубов. Погледнете го видеото во продолжение и создадете си мека стазичка за во вашиот дом.

https://www.facebook.com/buzzfeednifty/videos/2061833710738017/

Поврзани статии

Back to top button