ЖивотУбави совети

“Пред и потоа” со Небојша Пешевски

M U A: Небојша Пешевски

Hairstyle: Станче Кипријанов

Model: Калина Тодоровска

Сите оние кои сакаат да се препуштат на рацете на професионалниот тим и да бидат дел од “Пред и потоа” може да се пријават!

Поврзани статии

Back to top button