Убави вести

Први дознајте кои музички хитови ќе го одбележат ова лето!

Скај радио е една од најслушаните и најпопуларните радио станици кај нас. На 102.5 фм во Скопје или на http://skyradio.com.mk/ онлајн низ целиот свет. Благодарение на нивната квалитетна радио програма тие се дел од сечие секојдневие. Доколку сакате да сте во тек со светските хитови, со културните настани и случувања 102.5 е вистинската фреквенција за вас.

Зошто? Затоа што тие се најголемите промотери и предводници на сите големи хитови кои ќе го одбележат и ова лето.

Тимот на Скај радио посветува внимание и на најмала ситница, затоа се и успешни.  Нивната летна програмска шема, која мора да признаеме дека го освежи етерот до максимум, ќе ве раздрма, развесели и ќе ги задоволи сите ваши сетила. Од утро до мрак – Скај радио 102.5 фм.

Скај радио не само што се слуша, Скај радио се сака! 

Поврзани статии

Back to top button