МодаУбави совети

Оваа пролет апсолутен моден тренд ќе бидат комбинациите кои ќе ги видите на фотките во продолжение

Ролки, блузи со кратки и долги ракави повторно се носат под фустанчи на тенки и дебели прерамки. Тиролките ги носеа нашите мајки, сега ги носиме ние.

Со ниски и високи чевли, со чизми кратки и долги, со патики, буквално со се можете да ги носите.

Еднобојните ултра модерни фустани комбинирајте ги со блузи и ролки шарени или еднобојни, но со различна боја од фустанот, штосни фризури, ефектни парчиња накит и невообичаени чанти. Очилата за сонце не ги заборавајте!

Оваа пролет апсолутен моден тренд ќе бидат комбинациите кои ќе ги видите на фотките во продолжение.

Поврзани статии

Back to top button