МодаУбави совети

Погледнете какви сукњи ќе се носат оваа пролет!

Многумина од нас со овој модел на сукњи пораснаа, ги носевме од најраните години па и во тинејџерските денови. Модата постојано се враќа, а овој пат со себе ни врати и бура емоции. Едно е сигурно, оваа пролет помладите генерации ќе носат мини здолнижте со копчиња на средината. Тексас моделите ќе бидат најзастапени, но и оние во боја исто така ќе бидат вистински моден бум оваа пролет!

Поврзани статии

Back to top button