ЖивотУбави совети

Отстранете ги детските цртежи за миг – со овој апарат за домаќинство!

Децата сакаат да цртаат на ѕид, и тоа ги нервира многу родители, а често завршува со варосување на целата куќа.

И додека многу родители се обидуваат да го толерираат тоа, понекогаш оваа детска навика може сериозно да го оштети изгледот на вашиот дом и токму затоа е важно да знаете да кажете НЕ! Меѓутоа, додека децата не почнат да слушаат, не ви останува ништо друго освен да го исчистите ѕидот, најдобро што знаете и умеете.

И додека многу родители се свртуваат кон механичко перење ѕидови, постојат трикови како тоа да се направи на многу поедноставен начин.

Имено, многу поевтино и подеднакво ефикасно решение е верувале или не фенот. Загрејте го ѕидот убаво со фен, а потоа само избришете ги цртежите со крпа и тие целосно ќе исчезнат.

На ист начин, можете да ги отстраните налепниците кои се залепени на места каде што не треба, како столици, маси и ѕидови.

На упорното миење на ѕидовите му дојде крајот.

Поврзани статии

Back to top button