ЖивотУбави совети

Останува уште 1 важен датум во септември: носи силни пораки, очекувајте големи промени

Ретроградниот Меркур, иако е интензивен, не е единствениот астролошки настан што ќе има значителни импликации за набљудувачите на хороскопот во текот на следните недели.

Овој ретрограден период на Меркур, кој започна на 23 август и трае до 15 септември, ќе донесе „комуникациска криза“ за повеќето хороскопски знаци. Се очекува да се соочат со потешкотии во комуникацијата и односите со другите, а може да настанат недоразбирања поради доцна примени и неправилно интерпретирани пораки.

Сепак, ретроградниот Меркур нема да биде единствениот небесен настан во блиска иднина. Иако овој месец имаше пет важни датуми, веќе поминаа четири, а ни остана само уште еден.

13 септември – Месечината влегува во Девица

Ова е моментот да се посветите на организирање на вашиот живот, правење распореди и списоци со задачи. Девицата носи поволен период за вакви активности, иако тоа нема да трае долго. Искористете ја оваа енергија за да се концентрирате и да извлечете максимум од неа. Тоа може да ви донесе некои неизбежни промени.

Поврзани статии

Back to top button