ЖивотУбави совети

Омилените чевли ви станаа тесни? Не грижете се, еве како да ги проширите!

Со импулсивен шопинг и отекувањето на нозете може да се предизвика купување на погрешни чевли. Во случај да имате проблем со премногу тесни чевли, не грижете се, бидејќи има супер решение за овој проблем.

Се што ви треба се две вакум ќеси во кои треба да се ставите вода, околу една четвртина од секоја ќеса, а потоа да ги ставите во чевлите.

Потоа ставете ги во замрзнувачот и периодично проверувајте ги. Кога водата ќе е целосно замрзната, извадете ги и оставете го во кадата за да дозволите мразот да се распушти. 

Резултатот е пошироки чевли и многу поудобен чекор.

За детални инструкции, погледнете го видеото…

Поврзани статии

Back to top button