ДомУбави совети

Овој мебел го полуде светот!

Оние кои пратат мода и трендови со сигурност веќе знаат за што станува збор. Но, и оние кои модата воопшто не ги интересира и не се оптоваруваат што во кој момент е модерно сигурни сме дека за овој тип на мебел малку ќе подразмислат.

Крзнен и пуфкаст мебел е број еден за идната сезона. Табуретки, масички, столици или удобни фотељи, се зависи од вас и од вашиот простор. Комбинирајте според големината на просторот и досегашното уредување. Одлучете се за светла и нежна боја. Нека го отвори и разубави просторот токму еден ваков крзнен нов член во вашиот дом! 

Поврзани статии

Back to top button