ЖивотУбави совети

Овие мажи ќе ве чуваат како капка вода на дланка – Верувајте им!

Барате дечко кој ќе ве држи како капка вода на дланка? Дали сакате да најдете крал кој ќе ве третира како кралица? Изберете маж кој е роден под еден од овие знаци:

Рак
Ракот буквално ќе ви ги извади ѕвездите од небото доколку е потребно. Нему му е важно да се чувствувате убаво, сакано, пожелно. Вашето задоволство е негов прв приоритет. Тие ќе ви дадат љубов и поддршка.

Лав
Ќе ви даде се, но истиот третман го очекува и од вас.

Јарец
Изгледа ладно, но тоа е само маска под која се крие емотивно суштество кое ќе ви се посвети колку што е можно повеќе.

Риби
Ќе се чувствувате навистина сакано и посебно покрај нив. Тој ќе направи се за да ја задржи насмевката на вашето лице. Не штедат ниту пари ниту емоции за оние што ги сакаат.

Поврзани статии

Back to top button