ЖивотУбави совети

Овие знаци се најподложни на прељуба – според астролозите

Тие се склони кон измами и прикривање. Тие се одлични во изневерувањето и криењето на недозволени врски од нивните сегашни партнери. Има некои кои не само што изневеруваат, туку се грижат да не бидат фатени за да продолжат да изневеруваат

Овен
Тој донесува брзи одлуки и најверојатно ќе ја напушти посветената врска за кратка афера. Понекогаш ќе одат дотаму што ќе ја сокријат врската од сегашниот партнер. Тие можат да постапат според она што им изгледа правилно во тој момент.

Близнаци
Близнаците најчесто го изневеруваат партнерот бидејќи се социјален знак. Однадвор делуваат искрено, невино и пријатно, но одвнатре можат да го изневерат партнерот, па дури и да ја сокријат вистината за да одржат силна врска со другиот партнер. Овој знак е склон кон изневерување бидејќи брзо му здосадува врските и секогаш бара нешто возбудливо.

Вага
Вагите често ловат афера кога работите ќе излезат од контрола во моменталната врска. Го изневеруваат партнерот и ја прикриваат својата недозволена врска. Тој ќе избере да ја скрие аферата наместо да се расправа, бидејќи не сака да ја оштети постојната врска.

Скорпија
Дури и ако никогаш нема добра причина за изневерување, типичната лојална и посветена Шкорпија ќе го направи тоа поради големата емотивна оддалеченост од партнерот. Би изневерувале и би ја прикриле прељубата затоа што не сакаат да го навредат партнерот. Тие имаат способност да ги кријат своите траги бидејќи се многу таинствени и можат да го направат тоа многу ефикасно без да бидат фатени.

Стрелец
Размислувањето за долготрајна врска со некого е спротивно на сè во што верува, бидејќи овој знак зборува за желбите во смисла на уживање во животот и не сфаќање премногу сериозно. Стрелците не брзаат да се обврзат и имаат тенденција да изневерат неколку партнери, а понекогаш дури и успеваат да го сокријат своето неверство од своите партнери. Тие сакаат да задржат сè, и затоа веруваат во контролирање на сопствените работи бидејќи се плашат да не изгубат нешто.

Поврзани статии

Back to top button