ЖивотУбави совети

Овие жени во зрели години изгледаат подобро од многу млади девојки – нека ни бидат инспирација на сите нас!

Да ја задржите добрата физичка форма бара огромен труд, посебно кога ќе преминете одредени години. Оддржувањето на самодисциплина и внатрешна хармонија секојдневно е подвик во името на здравјето и лепотата.

Денеска одлучивме да споделиме со вас фотки од жени кои имаат добра форма иако имаат повеќе од 50години, нивниот изглед заслужува аплауз. Погледнете ги за да добиете мотивација за сопствени промени на подобро. 

Јоланда Хадид – 54 години

https://www.instagram.com/p/Be_Q_1xBYXv/?taken-by=yolanda.hadid

Шерон Стоун – 59 години 

https://www.instagram.com/p/BgAVWSanmJP/?taken-by=sharonstone

Јасмина Роси – 62 години

https://www.instagram.com/p/Bf9JYSEnIGR/?taken-by=yazemeenah

Кристи Бринкли – 63 години

https://www.instagram.com/p/BghQ7aXH_71/?taken-by=christiebrinkley

Сузан Лучи – 71 година

https://www.instagram.com/p/BdsaMIqhbCo/?taken-by=therealsusanlucci

Поврзани статии

Back to top button