МодаУбави совети

Оваа фризура го подели модниот свет на две групи, за едни е тотално привлечна – а пак за други неприфатлива…

Ретро вибрации го задрмаа светот. Се вели дека ваква фризура ќе е тотално ин оваа година. Но, за оваа фризура, поделени се мислењата. За некои, оваа фризура е неверојатно шик, ретро и автентична, а за други неприфатлива. Оваа фризура дефинитивно го подели модниот свет на две групи. Што мислите за кратки шишки?

https://www.instagram.com/p/BeP1PsMn-Hh/?utm_source=ig_embed

Поврзани статии

Back to top button