МодаУбави совети

Оваа сезона целосно ќе не освојат кошулите со еден ракав!

Некогаш, порано повеќето од нас паметиме дека во мода беа блузи, фустани и кошули без еден ракав.

Оваа сезона повторно ќе може да уживаме во пријатноста и сексипилот кои ги нудат овие модели на кошули. Кратки и долги, еднобојни, со бобици и цветни, тесни и широки… ги има во изобилство насекаде. Лесно се достапни, а уште полесни се за комбинирање. Набавете си барем една кошула со еден ракав и дочкајте го летото во тренд!

Поврзани статии

Back to top button