ДомУбави совети

Оваа година во фокусот ќе бидат весели кујни!

Кујната треба да биде топло и пријатно катче во кое вие и вашето семејство ќе се чувствувате убаво. Уредувањето и декорирањето на кујната не завршува со кујнските елементи. Вашата кујна не смее да биде полупразна, погрижете се да имате детали кои ќе ја направат интересна за око. Оваа година во фокусот ќе бидат весели кујни, кујни кои имаат барем еден шарен дел. Поставете мозаик на некој ѕид од кујната. Ви нудиме неколку интересни фотки за тоа како да ја декорирате вашата кујна:

Поврзани статии

Back to top button