МодаУбави совети

Обојте ја есента во зелено!

Ако оваа есен планирате да се подновите со облека, одберете парчиња во маслинеста и војничко зелена нијанса.

Овие нијанси на зелената боја одлични се за комбинирање со сите останати бои, а најмногу одговараат со црната, белата, бежовата, бледо розовата, темно сината, корално црвената и сенф жолтата боја.

Ви подготвивме богата галерија која ќе ви даде инспирација да се подновите со некое парче во оваа боја, но и идеи како да ја комбинирате оваа боја.

Поврзани статии

Back to top button