ДомУбави совети

Обојте го домот во најпопуларната боја!

Компанијата за бои Pahntone секоја година ја одбира бојата која ќе биде апсолутен хит и боја на годината. Годинава, тоа е светло зелена нијанса наречена Greenery.

И иако сме на средина од годината, не е доцна да ја внесете оваа боја во вашиот дом која е толку разиграна и жива.

Па, ако планирате летно реновирање, размислете за оваа боја. Не значи дека треба да го промените целиот мебел, доволно е да обоите еден ѕид со оваа боја, да набавите завеси во зелена боја или пак постелнина и да бидете во тренд кога во прашање e уредувањето на домот.

Со фолии во оваа нијанса обложете ги старите кујснки елементи, ставете тапети на ѕидовите во светло зелена боја или обојте неколку дрвени предмети како рамки, украси и столчиња.

Вашиот дом ќе биде топол, модерен и колоритен! Внесете

Поврзани статии

Back to top button