МодаУбави совети

Облеката која секоја жена мора да ја има оваа сезона!

Секоја жена, девојка и дама оваа сезона треба да има барем едно парче облека со сини или темно сини линии, вертикални или хоризонтални. Секогаш внимавајте на материјалот, нека биде памучен, лелеав и лесен. Лесно се комбинираат, даваат морнарски впечаток и потсетуваат на море што е многу важно на оваа висока температура во градот. Дали ќе се одлучите тоа да биде секси кратко корсетче, туника, фустан или кошула со кратки или долги ракави нема да погрешите, а ако можете да си доволите купете си различни модели со оваа комбинација на бои, па комбинирајте ги и носете ги често. 

Поврзани статии

Back to top button