ДомУбави совети

Нов уникатен тренд во купатилата!

На социјалните мрежи многу лесно можеше да се забележи новиот тренд – проѕирно стаклени кади во тоалетите на познатите. Мора да прзнаеме дека овој тренд навистина ни се допадна и моравме да го споделиме со вас. 

 

Поврзани статии

Back to top button