ДомУбави совети

Нов “rose gold” тренд во домот!

Домот, местото во кое најмногу уживаме, иако во денешно време поминуваме многу малку време во него поради брзото темпо на живот и работните обврски, треба да ни е секогаш на прво место. Уредувајте го со стил, внесувајте нови мали интересни детали кој ќе ви предизвикуваат насмевка кога и да ги погледнете.

Нов тренд во домот се креативни бронзени рамки, столни ламби, висечки лустери, чашки за свеќи, саксии за цвеќе… Во дневната просторија, во спалната соба, во работната па дури и во канцеларијата можете да поставите “rose gold” детали кои ќе внесат нов креативен зрак во вашето секојдневие.

Во продолжение погледнете ги фотките кои ги одвоивме за вас и вљубете се во новиот тренд!

Поврзани статии

Back to top button